B2B-aanbod

Occa als jouw B2B-textielpartner: unieke collecties voor binnen & buiten

Exclusief textiel op maat voor

Samenwerken met Occa?

Zoek je unieke, duurzame textielproducten om aan te bieden in je woonwinkel of als finishing touch voor een project? Onze naaisters creëren met de nodige deskundigheid en uit materialen van de hoogste kwaliteit sierkussens, van eenvoudig tot ‘met alles erop en eraan’, poefs die de eyecatcher van een interieur worden, en meer. Contacteer ons om samen de ontwerpen en stof(fen) te kiezen en jouw stuks op maat te creëren.

Interesse in unieke textielaccessoires, geproduceerd in ons atelier?

Unieke producten

Bij Occa gaan we graag creatief aan de slag met allerlei stoffen om exclusieve creaties met de wereld te delen. Zo kun je bij ons terecht voor duurzame kussens in standaardmaten, kussens op maat, poefs in allerlei vormen en designs en meer.

Iets nodig dat je niet meteen ziet? Laat ons iets weten en we bekijken graag de mogelijkheden.

Maatwerk

Wil je graag passende kussens of andere accessoires op maat voor een interieurproject op middelgrote of grotere schaal? Kleine details maken het verschil in interieur of exterieur. Bij Occa kun je je ideeën werkelijkheid laten maken. Kies zelf de kleuren, stoffen en afmetingen, of laat je begeleiden door ons team om samen tot het gedroomde eindresultaat te komen.

Van enkele stuks tot een uitgekiend totaalconcept: wij denken graag mee na én zorgen voor de productie in ons atelier.

Herstoffering

Is de stof van een vintage designmeubel dat de finishing touch voor je project moet worden beschadigd? Wij geven graag nieuw leven aan design eyecatchers.

Warme tinten, een gewaagde print of eerder iets subtiels: wij zorgen voor herstoffering van indoor en outdoor vintage meubels. Contacteer ons en we bekijken samen alle opties.

Go explore & find what you’re looking for

Voel en bewonder Occa in onze showroom in Erpe-Mere.

Onze
sterktes

Uniek

We doen niet aan massaproductie. We maken onze producten enkel in kleine oplagen: van één tot enkele tientallen. Daarvoor zorgt ons klein, maar flexibel atelier dat graag meedenkt en deskundig inspeelt op jouw vraag.

Lokaal

Vanuit ons eigen atelier in Erondegem gaat een team van naaisters aan de slag om unieke sierkussens en andere textielproducten voor binnen en buiten te naaien. Belgische makelij in fijne omstandigheden, daar gaan we voor.

Maatwerk

We werken het liefst op bestelling. Laat ons weten wat je als professional precies wilt aanbieden en wij maken het voor jou. Van design tot grondstof tot eindproduct, gewoon in ons Belgische atelier.

Uniek & personaliseerbaar met je eigen label

Een textielcollectie, made by Occa maar met het label van jouw merk, da’s perfect mogelijk. We confectioneren unieke textielcollecties op maat, personaliseerbaar met je eigen label. Kom eens langs om de mogelijkheden te ontdekken… of vraag meteen je offerte aan.