B2B-aanbod

Ons B2B-aanbod: unieke accessoires voor binnen & buiten

Occa plaid op maat
Occa tapijtjes

Exclusief textiel op maat voor

Ons aanbod

Zoek je de laatste finishing touch voor een interieurproject? Bij Occa bieden wij een breed scala aan kleurrijke meubelaccessoires: poefs, sierkussens, plaids, tapijten, … Eerder fan van sobere kleuren? Ook dan kan je bij ons terecht. Contacteer ons om samen de ontwerpen en stof(fen) te kiezen en jouw stuks op maat te creëren.

Interesse in unieke textielaccessoires, geproduceerd in ons atelier?

Unieke producten

Bij Occa gaan we graag creatief aan de slag met allerlei stoffen om exclusieve creaties met de wereld te delen. Zo kun je bij ons terecht voor duurzame kussens in standaardmaten, kussens op maat, gezellige plaids, poefs in allerlei vormen en designs en meer.

Iets nodig dat je niet meteen ziet? Laat ons iets weten en we bekijken graag de mogelijkheden.

kussens laten maken bij Occa
Occa textiel op maat

Maatwerk

Wil je graag passende kussens of andere accessoires op maat voor een interieurproject op middelgrote of grotere schaal? Kleine details maken het verschil in interieur of exterieur. Bij Occa kun je je ideeën werkelijkheid laten maken. Kies zelf de kleuren, stoffen en afmetingen, of laat je begeleiden door ons team om samen tot het gedroomde eindresultaat te komen.

Van enkele stuks tot een uitgekiend totaalconcept: wij denken graag mee na én zorgen voor de productie in ons atelier.

Occa textiel op maat

Herstoffering

Is de stof van een vintage designmeubel dat de finishing touch voor je project moet worden beschadigd? Wij geven graag nieuw leven aan design eyecatchers.

Warme tinten, een gewaagde print of eerder iets subtiels: wij zorgen voor herstoffering van indoor en outdoor vintage meubels. Contacteer ons en we bekijken samen alle opties.

vintage meubel herbekleden

Go explore & find what you’re looking for

Voel en bewonder Occa in onze toonzaal in Erpe-Mere.

Onze
sterktes

Uniek

We doen niet aan massaproductie. We maken onze producten enkel in kleine oplagen: van één tot enkele tientallen. Haal je een Occa in huis, dan kies je voor een product met een exclusief kantje. En vaak een hele hoop kleuren.

Lokaal

Vanuit ons eigen atelier in Erondegem gaat een team van naaisters aan de slag om jouw unieke meubelaccessoires en textielproducten voor binnen en buiten te naaien. Belgische makelij in fijne omstandigheden, daar gaan we voor.

Maatwerk

We werken ook graag op bestelling. Kies zelf de stof die het beste past in je interieur of exterieur, laat ons weten wat je precies wilt en wij maken het voor jou. Van design tot grondstof tot eindproduct, gewoon in ons atelier.