Uniek textiel op maat voor binnen en buiten

kussens buiten Occa
Occa accessoires buiten

Uniek & Belgisch, met passie & oog voor detail

Geen massa, wel passie: daar draait het om voor Occa. Op zoek naar eyecatchers met unieke designs in kwalitatief textiel? We maken en verdelen poefs, sierkussens, plaids, tapijten en andere indoor en outdoor accessoires en selecteren daarvoor duurzame (grond)stoffen. De productie? Die is in de nauwkeurige handen van ons team van ervaren naaisters, gewoon in ons atelier in Erondegem.

Ontdek wat we te bieden hebben

Bij Occa vind je een wijde waaier aan accessoires voor interieur en exterieur. Van woonaccessoires voor binnen en buiten tot winkelinrichting op maat. Of je nu je woonkamer of terras of je restaurant, hotel of winkel stijlvol wil inrichten, wij maken graag wat je zoekt. Jij kiest wat het beste past in je interieur, of we helpen je om de juiste stofkeuze(s) te maken.

productie meubel accessoires
textiel op maat
Occa herstoffering

Textielaccessoires nodig op maat van je interieur of exterieur?

Duurzame productie door Occa

Over Occa

We zijn trots op ons eigen atelier. Al enkele decennia lang ontwerpen en fabriceren we er accessoires. Met Occa kiezen we sinds 2020 voor duurzame productie van unieke accessoires voor binnen en buiten. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos: designstoffen van bijvoorbeeld Missoni, gerecycleerde stoffen, fijn of minder fijn geweven, bonte kleuren of sobere uitstraling … We maken de wereld graag wat kleurrijker. Of laat ons beginnen met je pand, toonzaal, expositieruimte, woning, tuin …

Collectie en mogelijkheden

Wil je kennis maken met onze collectie, met stoffen van onder andere Missoni Home, Sunbrella en andere? Wij werken graag op afspraak. Contacteer ons en breng gerust een bezoekje aan onze toonzaal in Erpe-Mere. Accessoires op maat laten maken of een herstoffering? Het kan bij Occa! We zorgen ook graag voor een totaalconcept en begeleiden je project van a tot z.

Onze
sterktes

Uniek

We doen niet aan massaproductie. We maken onze producten enkel in kleine oplagen: van één tot enkele tientallen. Haal je een Occa in huis, dan kies je voor een product met een exclusief kantje. En vaak een hele hoop kleuren.

Lokaal

Vanuit ons eigen atelier in Erondegem gaat een team van naaisters aan de slag om jouw unieke meubelaccessoires en textielproducten voor binnen en buiten te naaien. Belgische makelij in fijne omstandigheden, daar gaan we voor.

Maatwerk

We werken ook graag op bestelling. Kies zelf de stof die het beste past in je interieur of exterieur, laat ons weten wat je precies wilt en wij maken het voor jou. Van design tot grondstof tot eindproduct, gewoon in ons atelier.

Poef laten bekleden

Go explore & find what you’re looking for

Voel en bewonder Occa in onze toonzaal in Erpe-Mere.

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen