Missoni kussens

Missoni kussens op maat: luxueus, kleurrijk en uniek.

Op zoek naar kwalitatieve designaccessoires? Met de Missoni kussens straalt jouw woning of winkelinrichting luxe en gezelligheid uit! Je kan de sierkussens van het Italiaanse merk Missoni makkelijk herkennen aan de unieke patronen en opvallende kleuren.

Missoni designkussens

Unieke producten, handgemaakt door team Occa

In ons aanbod heb je de keuze uit handgemaakte poefs, unieke tapijten en stijlvolle sierkussens, onder andere van het topmerk Missoni.

Alles om jouw interieur op te fleuren met duurzame woonaccessoires.

Spraakmakende meubelaccessoires met nauwkeurige afwerking? Dat is waar Occa goed in is!

Ook voor maatwerk op bestelling en herstoffering kan je bij Occa terecht.

Sierkussens, tapijten en meer

Je woning of winkel stijlvol decoreren kan eenvoudig met de hulp van Occa. Onze naaisters gaan dagelijks creatief aan de slag met exclusieve en duurzame designstoffen om er prachtige woonaccessoires van te maken. En daar mogen de Missoni kussens niet bij ontbreken!

Uniek textiel op maat

Droom je van een nieuw interieur? Laat je inspireren in onze toonzaal te Erpe-Mere (open op afspraak) en kies je favoriete accessoires voor binnen en buiten uit. Liever sierkussens op maat? Wij gaan aan de slag met jouw wensen!

Wij mixen luxe met passie

In ons eigen atelier te Erondegem kan je tal van ervaren en enthousiaste naaisters vinden. Met een grote portie passie gaan ze aan de slag en maken ze van stijlvolle stoffen unieke meubelaccessoires op maat.

Creëer een opvallend interieur

Met de kleurrijke en exclusieve woonaccessoires maak je van jouw interieur een echt pareltje. En met als eyecatcher… de sierkussens van Missoni! Vraag nu je offerte aan.

Missoni kussen kopen?

Occa, waar jouw dromen uitkomen

Droom je al lang van een nieuw interieur of een nieuwe winkelinrichting? Bij Occa kan je jouw Missoni kussens vinden, geschikt bij jouw stijl. Contacteer ons en laat je inspireren in onze toonzaal in Erpe-Mere. Wij staan je graag bij met advies op maat!

Veelgestelde vragen

Kan ik Occa producten eerst in het echt zien?

Ja, in onze toonzaal. Maak een afspraak en je kan producten die we al gemaakt hebben van dichtbij bekijken en voelen. Samen kiezen we dan de stoffen van jouw gewenste producten op maat uit. Of je kiest natuurlijk de producten uit waar je op slag verliefd op bent!

Welke stoffen zijn er mogelijk?

Onze naaisters werken met verschillende soorten stoffen: van hoogwaardige designstoffen tot gerecycleerde materialen. Als je kiest voor maatwerk van Occa, kies je ook zelf de stoffen, in samenspraak met ons team. We houden zelf enorm van kleur, maar ook minder kleurrijke, neutralere stoffen, met of zonder geometrische figuren, behoren tot ons aanbod. Jij kiest, wij maken!

Wist je dat Missoni een Italiaans luxemerk is dat bekend staat voor zijn iconische sierkussens? Met kleurrijke patronen verovert het de hele interieurmarkt. Wie echt indruk wilt maken, zorgt dus voor deze stijlvolle eyecatcher in huis!

Naast unieke producten kan je bij Occa ook terecht voor herstofferingen en woonaccessoires op maat. Kies je favoriete designstof uit en laat onze ervaren naaisters hun passie delen met je. Occa, dat is uniek, Belgisch en maatwerk vol liefde!

Textielaccessoires nodig op maat van je interieur of exterieur?