Missoni kussens

knusse kussens op maat: luxueus, kleurrijk en uniek.

Op zoek naar kwalitatieve designaccessoires? Op onze webshop bieden we enkele seizoensgebonden stuks aan, o.a. vervaardigd in Missoni stoffen. Je kan de sierkussens van dit Italiaanse merk makkelijk herkennen aan de unieke patronen en opvallende kleuren. Dit zijn unieke stuks, dus weg is weg.

Unieke producten, handgemaakt door team Occa

In ons aanbod heb je de keuze uit handgemaakte poefs en stijlvolle sierkussens, alle in de meest exclusieve stoffen.

Alles om jouw interieur of winkelaanbod op te fleuren met duurzame woonaccessoires.

Spraakmakende meubelaccessoires met nauwkeurige afwerking? Dat is waar Occa goed in is!

Ook voor maatwerk op bestelling kan je bij Occa terecht.

Sierkussens, poefjes en maatwerk

Je winkelaanbod uitbreiden kan eenvoudig met de hulp van Occa. Onze naaisters gaan dagelijks creatief aan de slag met exclusieve en duurzame designstoffen om er prachtige woonaccessoires van te maken.

Uniek textiel op maat

Droom je van een nieuw interieur? Laat je inspireren in onze toonzaal te Erpe-Mere (open op afspraak) en kies je favoriete accessoires voor binnen en buiten uit. Liever sierkussens op maat? Wij gaan aan de slag met jouw wensen!

Wij mixen luxe met passie

In ons eigen atelier te Erondegem kan je tal van ervaren en enthousiaste naaisters vinden. Met een grote portie passie gaan ze aan de slag en maken ze van stijlvolle stoffen unieke meubelaccessoires op maat.

Creëer een opvallend interieur

Met de kleurrijke en exclusieve woonaccessoires maak je van jouw interieur of winkel een echt pareltje. Stuk voor stuk unieke eyecatchers… Vraag nu je offerte aan.

Occa, waar jouw dromen uitkomen

Droom je al lang van een nieuw interieur of een nieuwe winkelaanbod? Bij Occa kan je jouw unieke kussens vinden, geschikt bij jouw stijl. Contacteer ons en laat je inspireren in onze toonzaal in Erpe-Mere. Wij staan je graag bij met advies op maat!

Veelgestelde vragen

Kan ik Occa producten eerst in het echt zien?

Ja, in onze toonzaal. Maak een afspraak en je kan producten die we al gemaakt hebben van dichtbij bekijken en voelen. Samen kiezen we dan de stoffen van jouw gewenste producten op maat uit. Of je kiest natuurlijk de producten uit waar je op slag verliefd op bent!

Welke stoffen zijn er mogelijk?

Onze naaisters werken met verschillende soorten stoffen: van hoogwaardige designstoffen tot gerecycleerde materialen. Als je kiest voor maatwerk van Occa, kies je ook zelf de stoffen, in samenspraak met ons team. We houden zelf enorm van kleur, maar ook minder kleurrijke, neutralere stoffen, met of zonder geometrische figuren, behoren tot ons aanbod. Jij kiest, wij maken!

Naast unieke producten kan je bij Occa ook terecht voor (design-) herstofferingen en woonaccessoires op maat. Kies je favoriete designstof uit en laat onze ervaren naaisters hun passie delen met je. Occa, dat is uniek, Belgisch en maatwerk vol liefde!

Textielaccessoires nodig op maat van je interieur of exterieur?