Winkelinrichting

Geef kleur aan je winkelinrichting met Occa.

Wil je jouw winkel stijlvol inrichten en klanten een aangenaam gevoel geven? Kan je interieur wat meer pit gebruiken? Of zoek je unieke accessoires om je winkelinrichting over een andere boeg te gooien? Vraag het aan Occa! Onze ervaren naaisters maken wat jij zoekt.

Woonaccessoires die je nergens anders tegenkomt

Maatwerk in beperkte oplages met een exclusief en kleurrijk kantje. Gemaakt in ons eigen atelier te Erondegem.

Uniek textiel op maat van jouw wensen en voorkeuren.

Kies je eigen designstoffen van onder andere Missoni en upgrade je interieur tot een stijlvolle plek.

Duurzame productie voor een unieke winkelinrichting.

Een inrichting die indruk maakt

Bij Occa kies je voor Belgische, unieke en handgemaakte meubelaccessoires die je winkelinrichting extra pit geven. Met spraakmakende stoffen en een precieze afwerking creëer je de juiste sfeer waar klanten op afkomen. Van maatwerk tot herstoffering, we doen het met passie!

Kies je favoriete stoffen uit

Laat je inspireren in onze toonzaal te Erpe-Mere en kies samen met onze specialisten je textiel en vormen uit. Een eigen idee? Laat het ons weten!

Wij maken wat jij zoekt

Vervolgens gaan onze ervaren naaisters met jouw duurzame stoffen aan de slag in het atelier. Van poefs tot sierkussens en tapijten.

Laat je winkel stralen

Aan jou om je winkelinrichting een stijlvolle make-over te geven en je klanten te laten genieten van een stijlvol en exclusief interieur.

Laat weten wat Occa voor je kan doen

Wil je graag jouw winkelinrichting meer kleur, pit en stijl geven? Bij Occa werken we graag op afspraak voor onze toonzaal in Erpe-Mere. Contacteer ons en wij helpen je graag verder met het uitwerken van je ideeën!

Veelgestelde vragen

Kan ik Occa producten eerst in het echt zien?

Ja, in onze toonzaal. Maak een afspraak en je kan producten die we al gemaakt hebben van dichtbij bekijken en voelen. Samen kiezen we dan de stoffen van jouw gewenste producten op maat uit. Of je kiest natuurlijk de producten uit waar je op slag verliefd op bent!

Welke stoffen zijn er mogelijk?

Onze naaisters werken met verschillende soorten stoffen: van hoogwaardige designstoffen tot gerecycleerde materialen. Als je kiest voor maatwerk van Occa, kies je ook zelf de stoffen, in samenspraak met ons team. We houden zelf enorm van kleur, maar ook minder kleurrijke, neutralere stoffen, met of zonder geometrische figuren, behoren tot ons aanbod. Jij kiest, wij maken!

Bij Occa staan we voor alles open. Of het nu gaat over de winkelinrichting van een kapsalon, de winkelinrichting van een kledingwinkel, de winkelinrichting van een vergaderruimte of de winkelinrichting van een restaurant. Wij werken met veel passie en oog voor detail aan jouw unieke meubelaccessoires. Kristine en Filip, de oprichters van Occa, weten dan ook wat echt maatwerk betekent.

Wist je trouwens dat Occa voor ‘gans’ staat in het Italiaans? Hiermee willen we naar onze zachte kussens verwijzen én naar onze straat, nl. ‘Ganzendries’. Zien we jou binnenkort daar voor je winkelinrichting op maat? Tot dan!

 

Textielaccessoires nodig op maat van je interieur of exterieur?