Woonaccessoires

Exclusieve woonaccessoires met pit.

Hou je van unieke woonaccessoires waar je mee kan uitblinken? Occa is een Belgisch merk waar textiel op maat wordt gemaakt voor binnen en buiten. Exclusiever kan het niet, want wij zeggen nee tegen massaproductie! Jij hebt een stijlvolle wens? Occa heeft een atelier met enthousiaste naaisters en duurzame stoffen!

Kleurrijk wonen met Occa

Occa, dat is kiezen voor duurzaam, lokaal, uniek en maatwerk. Van beperkte oplages tot exclusieve designstoffen.

In ons eigen atelier zorgen wij voor een spraakmakende afwerking van jouw woonaccessoires.

Ook accessoires voor exterieur zijn onze passie!

Sierkussens, poefs of tapijten kopen? Een kleurrijke eyecatcher toevoegen aan je interieur was nog nooit zo leuk dankzij Occa!

Wij maken meubelaccessoires op maat

Maatwerk is wat Occa zo uniek maakt. Jij kiest de kleuren, vormen en stijl en wij creëren het! Zo kan jij jouw woning, winkel of tuin inrichten met niet-alledaagse woonaccessoires voor binnen en buiten. Ook voor herstoffering van je meubels kan je bij ons terecht!

Ruim aanbod duurzame stoffen

Nieuwe woonaccessoires laten maken op maat? Kies je unieke designstoffen uit van onder andere Missoni of kom op gesprek in onze toonzaal te Erpe-Mere.

Ervaren en enthousiaste naaisters

Onze ervaren naaisters maken jouw droom waar en gaan met de duurzame stoffen aan de slag in ons eigen atelier te Erondegem.

Een spraakmakend eindresultaat

Wanneer de accessoires klaar zijn, kan jij genieten van je op-maat-gemaakte accessoires voor je interieur. Van sierkussens tot tapijten en poefs!

Welke woonaccessoires wil jij laten maken?

Droom je van een nieuw interieur of een opvallende winkelinrichting? Maak vandaag nog een afspraak en laat ons weten welke stijlvolle woonaccessoires we voor jou kunnen maken. Wat inspiratie nodig? Onze toonzaal in Erpe-Mere is open op afspraak!

Veelgestelde vragen

Kan ik Occa producten eerst in het echt zien?

Ja, in onze toonzaal. Maak een afspraak en je kan producten die we al gemaakt hebben van dichtbij bekijken en voelen. Samen kiezen we dan de stoffen van jouw gewenste producten op maat uit. Of je kiest natuurlijk de producten uit waar je op slag verliefd op bent!

Welke stoffen zijn er mogelijk?

Onze naaisters werken met verschillende soorten stoffen: van hoogwaardige designstoffen tot gerecycleerde materialen. Als je kiest voor maatwerk van Occa, kies je ook zelf de stoffen, in samenspraak met ons team. We houden zelf enorm van kleur, maar ook minder kleurrijke, neutralere stoffen, met of zonder geometrische figuren, behoren tot ons aanbod. Jij kiest, wij maken!

Het aanbod van Occa gaat verder dan enkel en alleen maatwerk. Ook voor unieke producten en herstoffering kan je bij ons aankloppen. In onze toonzaal kan je inspiratie vinden voor zowel interieur- als exterieuraccessoires. Zo gaan we samen op zoek naar de woonaccessoires die bij jouw stijl passen.

Occa bezit dan ook heel wat sterktes. Wij maken onze producten enkel in kleine oplagen vanuit ons eigen atelier. En dat op maat van jouw wensen én met duurzame (grond)stoffen.

Woonaccessoires op bestelling? Contacteer vandaag nog Occa via ons online contactformulier, wij geven je zo snel mogelijk een antwoord!

Textielaccessoires nodig op maat van je interieur of exterieur?